Sarıkamışlı (bu sarı denilen kamıs, ilcedir; yanlıs anlama olmasın) Memi, Hopveren (köy adÄ
Sarıkamışlı (bu sarı denilen kamıs, ilcedir; yanlıs anlama olmasın) Memi, Hopveren (köy adıdır; yanlıs anlama olmasın) tarikatına girmek icin basvurmus. Tarikat seyhi;
- Bize katilmak icin sinavlardan gecmen gerek. Ilk sinavin.. Kadinlara üc hafta yaklasma! Dayanabilirsen, üc hafta sonra gel, görüselim, demis.
Memi, üc hafta sonra gelmis seyhin önüne.. Bir tuhaf; siril siklam ter icinde...
- Zor gedi de'mii?
- Valla, seyhim; ilk hafta kolay gecti, demis.
- Anlat, anlat!
- Ikinci hafta biraz zorlandim, tam bu son gün, sekreterimle bir magazaya gittik... Büroma birseyler sececegiz... Sekreterim üst raftaki malzemelere uzaninca icim gitti.. Düsen bir mala egilmesi de benim ipi kopardigim son manzara; afedersin sen de olsan artik görmem, kendimden gecmisim...
- Hastiiir, demis seyh. Bu durumda seni tarikata katiyyen alamam!
- Yav ne Tarikati?! Ben ondan coktan vazgectim; yanlislikla tecavüzden araniyorum; sakla beni!
Click on and listen to Soundtrack Music: Hey göklere duman durmus daglar hey/degirmenin üstü hergün yel olmaz/composed by Grup Yorum
Soundtrack/müzik parçasýný dinleyebilmeniz için yukarýdaki filmi durdurmanýz gereklidir
http://home.datacomm.ch/datalar13/Slow_Demo_HaMe.mp3
♥Anlatanlar: Ufuk Bayraktar, Ulgar Manzakoğlu, Ulvi Uraz, Ulvî Alacakaptan, Umran Ertok, Umur Bugay, Umur Çetiner, Umut Karadağ, Umut Kurt, Umut Vardarlı, Uğur Polat, Uğur Rıfat Karlova, Uğur Taşdemir, Uğur Uludağ, Uğur Çavuşoğlu, Uğurtan Sayıner